Храните, които правят жените щастливи

Храни

Има някои храни, които помагат за превенция срещу болести, повишават имунитета, подхранват кожата и повишават серотонина.

Но има и такива, които ядем, просто защото ни правят щастливи. Признайте – чувствате се невероятно, похапвайки сладолед или шоколад, нали?

 

Foodpanda показва някои храни, които правят жените щастливи.

Червени чушки

Това е най-силният източник на витамин C. Повишава имунитета и е превенция против появата на бръчки, което прави жените много щастливи.

Сьомга

Заради Омега-3 мазнините, сьомгата е прекрасна за вашето здраве. Те има противовъзпалително действие и предпазва от сърдечно-съдови заболявания, освен това ви прави по- умни и красиви.

Шоколад

Десетки проучвания показват, че хората, които консумират черен шоколад, са в много по-добра форма от останалите. Жените, които изяждат по две блокчета от тъмното изкушение, са по-щастливи от останалите. Консумирате обаче шоколад с над 74% какао, за да нямате проблем с килограмите.

Орехи

Те подобряват притока на кръв. Изяждайте по два ореха дневно, за да сте здрави и щастливи. Ябълка

Ябълките са едни от трите храни, които намаляват риска от сърдечни заболявания, подобряване на кръвното налягане и натрупването на мазнини.

Нар

Те са символ на плодородието и здравето. Те притежават елагова киселина, която спомага за общото благосъстояние на тялото и духа.

Магданоз

Помага за борбата с целулита, който е един от основните проблеми на жените. Насърчава детоксикацията и отстраняването на тежките метали от организма, които нарушават нормалната функция на тъканите.

Add a Comment